Конкурси

Конкурси

Ви ја претставуваме новата програма #Girls Power која е дел од проектот на СИГА “Girls’ Leadership Initiative for Community Empowerment“.

Дознајте повеќе за целите на програмата, условите за учество и начинот на аплицирање.

Повикот е отворен до 03.10.2023 година, а апликациите можете да ги испратите на info@siga.org.mk

Конкурсот можете да го симнете на овде:

mk_MK