Промените се неопходни!

Граѓанскиот сектор треба активно да учествува во креирањето на сите јавни политики кои се грижат за интересите на граѓаните.

Конструктивниот дијалог е реалност и секој политичар треба да верува во овој процес доколку ја гледа користа и работи за доброто на граѓаните.

“Иницијатива Конструктивни Политики“

Нашите проекти

#Future is Feminist

Опис на програмата Програма Future is Feminist (Иднината е феминистичка) претставува сет на обуки за

Вредностите како водечка основа и стандард

Вредностите се водечка основа и стандард на работење на Асоцијацијата. Вредностите се
вградени во сите иницијативи кои ги спроведува центарот и се очекува од сите вработени и
соработници да ги почитуваат и да се раководат од истите. Донесувањето на одлуки, како и
проценката на одредени општествени состојби и ситуации исто така се гледаат низ призмата на вредностите на Центарот.

Престојни настани

Дознајте повеќе за настаните кои ги организираме и нашите активности

Инспиративни пораки

Сведоштва од нашите учесници

Нашите партнери

mk_MK